SIBUK



PERGHHH

sibukkkk 

sibuk dengan final projek yang berganda lipat punya banyak punya kerja sampai makan pun depan lappy depan kertas depan segala kerja dengan esaiment lain lain , dengan class pagi petang time bilanya nak buat esaiment oi ?

sibuukk sampai lupa segala benda 


lupa nak bangun qiyam malam malam mengadu kat Allah 
mengadu masalah yang dia bagi 
mengadu tentang perasaan yang hadir sampai jiwa kacau 
mengadu masa tak cukup nak harung segala yang dia uji 
mengadu pasai segala pasai 
lupa Dia sebenaqnya maha mendengar 
Dia yang boleh tolong 
tak ka lagi sweet kalau merengek mengadu menangis di tikaq sejadah tu ?

mesti hang lupa baca love letter kan dear myself,
tu yang sebuk dok ikot setan dok kiciwa pasai benda tak penting tu , 
dalam love letter dah ada , siap ulang dua kali kot 

"every difficulties there's a relief"

maka please dearself . stop pikir benda yang tak pasti
START kejar impian . buat yang terbaik 
nak success kena work extra ordinary :D


No comments: